Verhuur glaszuigers

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van glaszuigers bent u bij Montage van der Linde BV aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van het plaatsen van glas van extreme afmetingen. Voor de verhuur van glaszuigers en de bediening daarvan kunt u daarom absoluut rekenen op onze deskundigheid. 

Wij kunnen vlakglas tot een maximaal gewicht van 1000 kg en gebogen glas tot maximaal 500 kg horizontaal en verticaal tillen en plaatsen. Uiteraard voldoen al onze glaszuigers aan de strenge normen en veiligheidseisen. Op deze manier weet u zeker dat wij de verhuur van glaszuigers en de bediening daarvan op vakkundige wijze doen. 

Op onze website kunt u zien wat wij op het gebied van de verhuur van glaszuigers en de bediening daarvan voor u kunnen betekenen. U kunt een overzicht bekijken van het materiaal wat wij gebruiken en u kunt foto´s van reeds door ons voltooide projecten bekijken.

Mini rupskraan

Een mini rupskraan is zeer geschikt voor ondergronden die met een gewone kraan moeilijk te bereiken zijn. Voor het huren van een mini rupskraan met ervaren machinist bent u bij Montage van der Linde BV uit Leimuiden aan het juiste adres. 

U huurt een mini rupskraan voor bijvoorbeeld gebruik in de woningbouw bij een erkend bedrijf. U huurt daarom een kraan en machinist bij Montage van der Linde BV in Leimuiden. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring op het gebied van diverse tilhulpmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van glas- en staalconstructies met onder andere minikranen. Uiteraard staan wij ook voor advies graag voor u klaar. 

Op deze website leest u meer over Montage van der Linde BV in Leimuiden. Hier kunt u rustig alle informatie doornemen en de foto´s van de verschillende kranen en zuigers bekijken. Hebt u meer specifieke vragen of wilt u een order plaatsen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.