Glas tillen – Glaszuiger huren

Een glaszuiger is bedoeld om grote oppervlakken glas te tillen. Montage van der Linde BV uit Leimuiden is specialist op het gebied van het tillen en monteren van glas van bijzondere afmetingen en gewicht. Met behulp van een glaszuiger kunnen wij glas tot een maximaal gewicht van 1000 kg en gebogen glas tot 500 kg probleemloos verticaal en horizontaal tillen en plaatsen. 

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring bij het tillen en plaatsen van glas. Bovendien geven wij u ook graag advies tijdens de ontwerpfase van een gebouw. Regelmatig vragen opdrachtgevers tijdens deze fase om advies. Op deze manier kunnen zij vooraf al rekening houden met de problemen die zich kunnen voordoen bij het plaatsen of tillen van glas.

Montage van der Linde BV werkt met glaszuigers die voldoen aan de zeer strenge hijsnorm EN-13155. Dankzij onze nauwe samenwerking met een aantal transport en hijsbedrijven kunnen wij op iedere bouwplaats veilig glas tillen en plaatsen. Op deze website kunt u rustig verder kijken en zien wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het breukvrij plaatsen van glas.

Zuignap

Montage van der Linde BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van glas doormiddel van het gebruik van een zuignap systeem. Een zuignap is het hoofdonderdeel van een glaszuiger. Met behulp van een glaszuiger kunnen wij glas van extreme afmetingen en gewicht heffen en plaatsen.

Wij werken met verschillende type glaszuigers bij het (ver)plaatsen van glas. Met de zuignap methode kunnen wij glas tot maximaal 1000 kg. Wij werken nauw samen met diverse transport- en kraanbedrijven. Op deze manier kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het veilig beglazen van gevels en kozijnen. Niet alleen kunnen wij glas voor u plaatsen maar wij staan ook voor u klaar indien u advies wenst tijdens de ontwerpfase van een gebouw.

Montage van der Linde BV uit Leimuiden helpt en adviseert bij beglazingsproblemen op hoogte en afstand. Op deze website kunt u zien wat wij voor u kunnen betekenen.