Gratis hijsplan

Wij van Montage van der Linde realiseren ons als geen ander dat veilig werken een must is. Er zijn maar weinig zaken die zo lastig zijn als het hijsen van een grote glasruit: de wind heeft er zomaar vat op en bij de minste aanvaring met een ander object regent het lettelijk vlijmscherpe stukken glas die gemakkelijk tot zeer ernstige persoonlijke ongelukken kunnen leiden. Daarom: als er gehesen moet worden, dan maken wij een hijsplan. Het is onderdeel van ons aanbod aan u. Sterker nog: als er gehesen wordt dan is er altijd een hijsplan. Zonder werken we niet!

Alle andere veiligheidsmaatregelen regelen we ook: wegafzetting, vergunning hiervoor, instructie aan de kraanmachinist en ga zo maar door. De communicatie met de kraanmachinist is een essentieel onderdeel van ons werk: we zijn er bedreven in, we geven haarzuivere instructies, we vergissen ons nooit tussen links en rechts, ook niet als ons links rechts voor de machinist is: de kraanmachinist kan letterlijk blind op ons vertrouwen. En hij weet dat de vakmensen van van der Linde verstand van wind hebben!

Uw voordeel:

  • Veilig werken omdat we verstand van moeilijke glasmontage hebben: veilig voor iedereen
  • Als dat nodig is is er een hijsplan: zonder dat doen we het niet! Zekerheid voor u onder alle omstandigheden
  • Alle zorgen nemen we van u over, vergunning voor wegafzetting, inspectie van het glas voor het hijsen begint, instructie van de kraanmachinist, communicatie met de kraanmachinist
  • Unieke garantie van van der Linde: < 1% breuk: we herplaatsen gratis. >1% breuk: we vergoeden zelfs het glas!