Mini hijskraan

Een minihijskraan wordt vaak gebruikt in de woningbouw. Stalen balken of grote oppervlakte glas, gips of zelfs pallets worden gemakkelijk naar boven gebracht met behulp van een mini hijskraan. Voor de veiligheid en de bescherming van de materialen wordt een mini hijskraan natuurlijk bediend door een ervaren specialist. Bij Montage ven der Linde bent u aan het juiste adres wanneer u een speciaal tilhulpmiddel nodig hebt.

U huurt een mini hijskraan of een ander tilhulpmiddellen bij een erkend bedrijf. Montage van der Linde maakt enkel gebruik van veilige machines die voldoen aan de strenge hijsnorm EN-13155. Onze specialisten zijn ervaren mensen en gaan met grote zorgvuldigheid om met uw materiaal. Onze kranen en glaszuigers zijn van perfecte kwaliteit en zijn in perfect staat van onderhoud. Wij checken zeer streng op de voorgeschreven hijsnorm die gesteld is vanuit de regel- en wetgeving in deze branche.

Op deze website leest u meer over Montage van der Linde BV. Hier vindt u informatie en foto´s over de tilhulpmiddelen die u in ons aanbod vindt. Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en adviseren u bij het maken van een keuze uit de verschillende tilhulpmiddelen.