Projectbeglazing

Veilig machinaal beglazen in de nieuwbouw en renovatie 

Montage van der Linde is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van glas van extreme gewichten en afmetingen door de hele Benelux. Bij Montage van der Linde  wordt gewerkt met verschillende hoogwaardige glaszuigers die vlakglas kunnen heffen en plaatsen met een gewicht tot maximaal 1000 kg, en gebogen glas tot maximaal 500 kg.

Het werken volgens Arbo Convenant van 2004 en conform de zeer strenge hijsnorm EN- 13155 is bij Montage van der Linde  vanzelfsprekend. Al onze glaszuigers worden jaarlijks gekeurd door Pieterman glastechniek te Vlaardingen De glaszuigers waar Montage van der Linde mee werkt voldoen aan de zeer strenge hijsnorm EN-13155 en zijn daardoor geschikt voor elke bouwplaats.

Door onze goede samenwerking met diverse transport- en kraanbedrijven kunnen wij u een veilige pasklare oplossing bieden voor uw  te beglazen gevels en kozijnen. Wij voeren de werkzaamheden uit in overleg met uw leidinggevende tegen all-in vierkante meter tarieven onder onze unieke breukvrijgarantie. Ook voor het plaatsen van één enkele ruit kunnen wij alle logistieke transport- en montagewerkzaamheden voor u uitvoeren.

Montage van der Linde is VCA gecertificeerd en heeft mede hierdoor een heldere kijk op het veilig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte en met kranen. Wij werken volgens ons specifiek  V&G  hijsplan voor alle werkzaamheden op hoogte en met kranen.

Voor u als klant is het belangrijk om in de ontwerpfase van een gebouw of woning rekening te houden met de mogelijkheden die er zijn om het glas te plaatsen en achteraf bij eventuele breuk te wisselen. Montage van der Linde is door zijn jarenlange ervaring in staat om in de tekenfase van een project advies te geven over de problemen welke tijdens de bouw kunnen ontstaan met betrekking tot glasmontage. Steeds meer opdrachtgevers vragen in de ontwerpfase van een gevel ons advies over montage van de glaselementen.