Over ons

Montage van der Linde is een glasmontage bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd op ‘moeilijke’ glasmontage. Daar hebben we precies het goede gereedschap voor en onze vakmensen zijn zeer goed opgeleid om juist die moeilijk montage uit te voeren.

Omdat moeilijke glasmontage ons dagelijkse werk is, zijn we daarin heel bedreven. Dat betekent dat we erg efficiënt werken en dat we bijna altijd veel sneller zijn dan mensen die minder ervaring hebben. Dat betekent voor u als opdrachtgever altijd voordeel!

Bij Montage van der Linde weten we dat wij met ons uitstekend gereedschap en onze ervaren vakmensen bijna nooit schade hebben. Daarom geven we u een spijkerharde garantie: minder dan 1% breuk en we plaatsen opnieuw: gratis! Méér dan 1% schade en we vergoeden u zelfs het glas! Dat betekent voor u: nooit verrassingen achteraf.

Uw voordeel:

  • De vakmensen van van der Linde hebben het beste gereedschap dat er is: dat betekent voor u dat de klus snel en efficiënt geklaard wordt
  • Mensen die weten hoe het moet werken snel en efficiënt: u betaalt nooit te veel!
  • Bijna nooit schade
  • Toch schade: dubbele garantie van van der Linde: <1% schade en we herplaatsen gratis, > 1% schade en we vergoeden zelfs het glas